Màster d'Investigació Clínica

especialitat en Medicina Respiratòria

CAT

El Màster d'Investigació Clínica, especialitat d'Investigació en "Medicina Respiratòria", s'adreça a:

  • Professionals o estudiants de qualsevol ciència biomèdica (Metges, biòlegs, biòlegs humans, farmacèutics, biotecnòlegs, biomèdics, enginyers biomèdics, bioenginyers, fisioterapeutes, infermers, químics, etc.), amb una forta orientació cap a la investigació relacionada amb la Medicina Respiratòria o de suport a aquesta investigació. En molts casos, el Màster serà el primer pas cap al Doctorat

 

  • Professionals dels diferents nivells en recerca, indústria o assistencials. Es preveu una demanda creixent per part de la societat de professionals preparats tant per a la investigació multidisciplinar i de transferència, com per als nous models de continuïtat assistencial, i per al treball en empreses farmacèutiques i de biotecnologia relacionades amb les malalties respiratòries.

 

Les classes de les assignatures troncals, comunes a totes les especialitats del Màster d'Investigació Clínica, es poden seguir en modalitat presencial a la ciutat de Barcelona o bé on-line. No és recomanable escollir la modalitat on-line per a les classes de Bioestadística dins de l'assignatura "Instruments de Disseny i Anàlisi de la Recerca". Per contra, les classes de les assignatures pròpies de l'especialitat de Medicina Respiratòria seran majoritàriament presencials

 

El Màster representa una important càrrega de treball personal per als estudiants. Com la gran majoria d'ells compaginen el Màster amb una activitat professional a temps complet o parcial, aquesta titulació s'adreça a persones que sàpiguen gestionar de manera òptima seu temps.

 

Les classes de la part troncal del màster s'imparteixen en Castellà i en Anglès. No obstant això, en l'especialitat d'investigació en Medicina Respiratòria seran majoritàriament en anglès. Els treballs es podran lliurar en Castellà, Català o Anglès, segons les preferències de l'estudiant.

Contacta amb nosaltres
Socialitza't amb nosaltres

Facultat de Medicina, UB

Facultat de Ciències de la Salut i la Vida, UPF

Facultat de Medicina, UAB

 

Coordinador de l'especialitat

d'Investigació en Medicina Respiratòria:

Dr. Isabel Blanco

 

Contacte:

Julio Mas / Carme Hernández / Isabel Blanco (jmas1@clinic.cat)

(+34) 93 227 30 40

  • w-facebook
  • Twitter Clean

Endorsed by SEPAR: