Màster d'Investigació Clínica

especialitat en Medicina Respiratòria

CAT

El Màster d'Investigació Clínica especialitat "Medicina Respiratòria" és un Màster internacional i interuniversitari organitzat per la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Està orientat a la formació d'investigadors en el camp de les malalties respiratòries, i compta amb la participació de CIBERES (Centre nacional d'excel·lència en Investigacions Biomèdiques en Xarxa per a Malalties Respiratòries) i la Fundació Barcelona Respiratory Network.

 

   Està dirigit als diversos professionals de les Ciències de la Salut i la Vida (Ciències Biomèdiques), tant graduats com llicenciats, que tinguin interès en la formació avançada en recerca bàsica, translacional i clínica en malalties respiratòries.

 

Les classes són fonamentalment presencials i en llengua anglesa. Assignatures troncals: octubre 2018-gener 2019, online o classes presencials (els divendres). Assignatures optatives: desembre 2018-maig 2019, online i una setmana de classes presencial a principis de febrer de 2019. El treball de recerca es presenta al mes de juny 2019.

 

   Des del curs 2011/12, el Màster de Medicina Respiratòria col·labora amb el Màster Erasmus Mundus "BioHealth Computing European Master", que s'implementa en cooperació amb les universitats de Grenoble (França), de Maastricht (Països Baixos), de Torino (Itàlia ) i Cluj (Romania). En finalitzar el Màster de Medicina Respiratòria els alumnes poden seguir amb el Màster Erasmus Mundus BioHealth Computing i més endavant amb un Doctorat (PhD) Erasmus Mundus.

 

   L'especialitat d'investigació en Medicina Respiratòria és la continuació del màster en Medicina Respiratòria, que es va impartir durant 5 edicions. A partir del curs 2012/13 es denomina ja MÀSTER EN INVESTIGACIÓ CLINICA, ESPECIALITAT d'Investigació en "MEDICINA RESPIRATÒRIA". Es tracta d'un màster de 60 crèdits ECTS dels quals 18 són troncals, és a dir comuns a totes les altres especialitats del Màster d'Investigació Clínica. No obstant això, hi ha 24 crèdits d'assignatures que són pròpies de l'especialitat d'investigació en "Medicina Respiratòria" i 18 ECTS més que corresponen al Projecte de Recerca.

 

Avisos i notícies

Informació curs 2018-2019

 

Preinscripció: fins a mitjans de setembre 2018. Preinscripció electrònica, web de la UB (veure Com fer la Preinscripció?).

Matrícula: 15-30 Setembre 2018.

Acte oficial d'inauguració del Màster d'Investigació Clínica (es recomana l'assistència): 5 octubre 2018.

Inici de les classes: 5 octubre 2018.

 

Per a més informació sobre el procés de selecció i matrícula, anar a l'apartat "Requisits específics d'accés" dels estudiants.

Contacta amb nosaltres
Socialitza't amb nosaltres

Facultat de Medicina, UB

Facultat de Ciències de la Salut i la Vida, UPF

Facultat de Medicina, UAB

 

Coordinador de l'especialitat

d'Investigació en Medicina Respiratòria:

Dr. Isabel Blanco

 

Contacte:

Julio Mas / Carme Hernández / Isabel Blanco (jmas1@clinic.cat)

(+34) 93 227 30 40

  • w-facebook
  • Twitter Clean

Endorsed by SEPAR:

Organitzadors: